Zagreb ugošćuje svjetska imena dizajna automobila

Auto® konferencija o dizajnu automobila mjesto je susreta dizajnera Zapadne i Istočne Europe i mjesto promišljanja (think-tank) budućnosti osobne mobilnosti. Ove godine održati će se 4. - 6.

27.4.2012.
9:17
VOYO logo

Prvi put organizirana 2009., Autor konferencija o dizajnu automobila najveća je u Europi i najvažnije događanje o produkt dizajnu u Hrvatskoj. Scuderia Zagreb organizira Autor kao dio aktivnosti promocije kulture automobila.

Autor je jedino događanje na svijetu gdje se dizajneri automobila predstavljaju javnosti. Cilj nam je dizajn automobila predstaviti kao dio produkt dizajna – kažu organizatori konferencije koja će u Zagrebu okupiti važna imena svjetskog dizajna automobila, ali i omogućiti posjetiteljima da kroz radionice i predavanja upoznaju procese dizajna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najstručniji žiri za dizajn automobila ikada okupio je 39 stručnjaka za dizajn automobila. Novu nagradu za dizajn automobila - „The Best Designed Car Award“ dodijelit će na Autoru.

Besplatne radionice i predavanja

Na Autoru će biti objavljeni i pobjednici Auto® 2012 Design Challengea čiji je zadatak bio dizajnirati Gradsko električno mikro vozilo (EμV). Na natječaj je pristiglo 119 radova iz cijeloga svijeta, a izložba će biti otvorena za javnost, kao i predavanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dva dana krcata događanjima možete čuti predavanja i panel diskusije, sudjelovati u radionici modeliranja u glini i Volvo radionici personalizacije eksterijera. Po prvi put će biti uživo predstavljena nova škola za dizajn automobila iz Torina - IMoDe - Istituto Modellazione & Design. Ulaz na sva događanja je besplatan.

Autor konferenciju pratite na stranicama Netmobila koji je medijski pokrovitelj ove manifestacije, a više informacija nađite na službenim stranicama Autor konferencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo