Cijeli dan besplatnog parkinga u Lancu, prvom čuvanom parkingu za bicikle

16.4.2014.
9:55
VOYO logo

Cilj ove simbolične geste je potaknuti građane na korištenje bicikala u svakodnevnom životu, kao i ukazati na prednosti bicikala nad automobilima.

LANAC za bicikle, inovativni projekt čiji je cilj omogućiti biciklistima siguran, jednostavan i pristupačan cjelodnevni parking, otvorio se krajem ožujka, a odmah je naišao na odobravanje zagrebačkih biciklista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz to što je čuvani parking korisnicima na raspolaganju svakoga dana od 7:40 do 23:00 (osim vikendima kad se otvara u 8:00), u LANCU za bicikle korisnici mogu besplatno napumpati gume, a od prošlog tjedna na raspolaganju su im i pristupačne usluge sitnih popravaka i servisiranja bicikala, poput krpanja guma, centriranja felgi, podešavanja kočnica, montiranja zračnica i gume, podmazivanje lanca i sl.

Povodom dana besplatnog parkinga, iz LANCA za bicikle poručuju: “Pozivamo sve građanke i građane da 22. travnja zamijene svoje automobile biciklima, i učine korisnu gestu za ugodniji i kvalitetniji život sebe i drugih. Ukoliko trebaju obavljati poslove u gradu ili dolaze u centar na kavu s prijateljima, pozivamo ih u Obrtnički prolaz 1, gdje će njihovi limeni ljubimci biti na sigurnom.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo