VIDEO: / Pokušaj krađe automobila - starija dama uzvraća i pobjeđuje

Jedan Facebook korisnik želi pronaći lopova koji je pokušao ukrasti automobil njegove mame i pri tome je ozlijedio dok ga je mama pokušavala spriječiti u krađi.

29.9.2014.
9:43
VOYO logo

Gospođa Smythe je krenula na odmor tog jutra s oko 700 funti u novčaniku i putovnicom u automoibilu. Nitko nije mogao zaustaviti njezin odmor.

Incident je uhvaćen na nadzornoj CCTV kameri, a post je na Facebooku objavio korisnik pod imenom 'Louise Fielding' s porukom da mu pomognu pronaći ovo "smeće":

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To smeće je pokušalo ukrasti automobil moje mame u 7:45 sati jutros ispred njezinog posla!! (Ripponden ceste) Ona je prilično loše prošla s modricama, ali kao što možete vidjeti, ona je ratnik! Molimo, molimo, molimo vas ako netko prepoznaje ovog čovjeka/njegovu odjeću ili je vidio nešto, MORAMO pronaći tog čovjeka !!!!!! "

Deborah Smythe borila se s lopovom nakon što je on skočio na vozačevo sjedalo dok je ona otključavala parkiralištu rampu kod svoje tvrtke u Oldhameu, Manchester. Gospođa u godinama nije htjela odustati i cijelo se vrijeme držala za volan boreći se s lopovom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je razbojnik odustao i pobjegao. Pogledajte tu borbu:

http://www.liveleak.com/ll_embed?f=49913ee47312

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo