VIDEO: / Fanovi napravili oglas za Teslu kojim su svi oduševljeni, čak i Elon Musk

Nova Teslina reklama koju su samoinicijativno napravili fanovi širi se internetom, a njome je oduševljen čak i osnivač tvrtke Elon Musk.

19.3.2014.
10:38
VOYO logo

Nedavni studenti koledža koji stoje iza kalifornijskog studija za digitalne sadržaje Everdream Pictures, odlučili su napraviti oglas za Tesla Model S kao primjer posla koji mogu obaviti za buduće klijente.

U tom videu mali dječak sjedi u parkiranom Tesli i pretvara se da je pilot svemirskog broda. Čini se da se dječakova mašta rasplinjava kada se na sceni, odnosno na ulazu u garažu, pojavi njegov otac. No obrat na kraju izvući će osmijeh na lica gledatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada su iz studija Everdream Pictures poslali ovaj svoj uradak Tesli, kompanija je bila oduševljena. Ovaj proizvođač električnih automobila objavio je video za svojih 215.000 sljedbenika na Twitteru i nazvao ga "zapanjujućim videom". To je bilo dovoljno da se oglas počne širiti internetom putem društvenih mreža, blogova i portala.

Izvršni direktor Everdreama James Khabushani rekao je da su troškovi snimanja ovog oglasa stajali oko 1.500 dolara i da se nada da će velike brendove uspjeti uvjeriti da mogu imati visokokvalitetan sadržaj bez da moraju potrošiti milijune dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemamo neku pravu vezu s autom, ali jako nam se sviđa ono za što se zalažu taj brend i Elon Musk. Jednostavno osjećamo da je to jedan od najvećih automobila naše generacije", rekao je Khabushani za Adweek.

//www.youtube.com/embed/KKbRAazkiWc?rel=0

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo