VIDEO: / Ekipa za preciznu vožnju za život zarađuje 'driftanjem'

Prije nekoliko dana California Highway Patrol (CHF) na Twitteru je objavio ovu prilično nevjerojatnu fotografiju svog specijalnog tima za preciznu vožnju.

24.3.2015.
11:27
VOYO logo

California Highway Patrol (CHP) aktivno radi na smanjenju sudara i stope smrtnosti na kalifornijskim cestama. Njihovi programi osmišljeni su kako bi pomogli u promicanju sigurnosti i komunikacije na cestama. Riječ je o posebnoj agenciji za provedbu zakona u ovoj američkoj saveznoj državi koja ima nadležnost patroliranja na svim tamošnjim cestama i također djeluje kao državna policija.

Možda CHP zaista i nije morao zaposliti toliki broj "preciznih" vozača kako bi spriječio stanovnike Kalifornije da jurcaju po cestama iznad dopuštene brzine ili se voze s registarskim oznakama koje su istekle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, možda to i nije tako neobično. CHP je tim ljudi koji su neprestano u automobilima u kojima patroliraju po cestama. Teško da ćete naučiti "driftati" ili izvoditi neku drugu vratolomiju na cesti gledajući You Tube video. Ova "ekipa za preciznu vožnju" veliki dio svog vremena provodi trenirajući, pa nije neobično da su oformili i tim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobro je vidjeti da je teorijski moguće dobiti stabilan, od države plaćen posao "driftanja" automobila za život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo