VIDEO: / Divlja vožnja ulicama San Francisca

Peto izdanje Gymkhana videa je je stiglo. Ken Block proklizava ulicama San Francisca u Ford Fiesti koja razvija 650 KS.

10.7.2012.
13:05
VOYO logo

Gymkhana je vrsta automobilskog sporta u kojem je važno zapamtiti stazu kako bi se moglo postići najbolje vrijeme. U Gymkhana utrci prolaze se prepreke poput čunjeva, guma i bačvi, a vozač mora manevrirati kroz unaprijed određenu stazu koja zahtjeva više različitih tehnika vožnje. Ono što je odvaja od tradicionalnih utrka je to da Gymkhana zahtijeva od vozača da proklizava, okreće se za 180 ili 360 stupnjeva i druge napredne vještine. U osnovi, Gymkhana je bilo koja utrka koja sadrži početnu točku, cilj i neku vrst "prepreke" da se prođe i sve to u određenom vremenskom roku.

Ovo što ćete vidjeti je prema pisanju bloga Autoblog.com, jedna od najboljih snimki vožnje koja donosi i osjećaj za mjesto i usredotočena je na veliku vozačku vještinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"San Francisco je apsolutno nevjerojatan za Gymkhanu", rekao je vozač Ken Block.

"To je tako jedinstvena lokacija za ovu vrst vožnje i dopušta mi da napravim neke stvari za koje nikad nisam mislio da ću ih uključiti u jedan od mojih Gymkhana videa", rekao je Block dodajući da zahvaljuje "svim građanima San Francisca i ljudima koji su omogućili da se ovo dogodi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Block se najprije vozi čuvenim visećim mostom Golden Gate, a zatim ulazi u centar grada i vozi se po strmim ulicama. Sve je začinjeno dimom izgorenih guma, visokooktanskim urlanjem motora i skokovima koji oduzimaju dah.

Pogledajte tih 9 minuta čistog adrenalina:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo