Sto je gore; rupe ili penisi na cesti? Ocito, penisi su gori!

Frustriran zbog brojnih rupa na gradskim ulicama u Manchesteru, anonimni umjetnik nedavno je otkrio nacin kako da gradske vlasti obrate paznju na taj problem. Rjesenje je u - penisima.

4.5.2015.
9:36
VOYO logo

Covjek je uzeo komad krede i oko svake rupe koju je vidio na cesti nacrtao penis. Upravo ova umjetnicka intervencija ubrzala je procest popravljanja tih rupa, pise BBC.

"Te rupe se ne bi ispunile. One bi tamo bile mjesecima", rekao je za BBC Newsbeat umjetnik koji sebe naziva Wanksy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ljudi bi se vozili oko istih tih rupa i zaboravili bi na njih. Odjednom nacrtate nesto zabavno oko njih i tada svatko to vidi ili prijavljuje i popravlja", ispricao je Wanksy.

Gradsko vijece, ocekivano, kaze da je ovo "umjetnicko" djelo nepotrebno i nepristojno, tvrdeci da crtanje penisa oko rupa nece ubrzati popravak tih rupa, odnosno da taj proces nece teci brze nego inace. Ali rupe ipak bivaju popunjene:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Umjetnik kaze da crtezi nisu trajni i da ce nestati u roku od "tjedan ili dva", tako da ni ovaj vandalizam nije trajan - to je samo privremeni, kreativni nacin da se dobije paznja vlasti.

Nakon snijegova i kisa koji su proteklih mjeseci prekrivali Zagreb, tisuce tona soli, koje je Zimska sluzba nanosila prilikom ciscenja prometnica, nagrizle su asfalt gradskih ulica. Vjerujemo da Zagrebacke ceste rade svoj posao sanacije rupa na cestama. U slucaju da ste uocili neku rupu, prijavili je na besplatni telefon 0800 0551, ali je reakcija izostala, kao krajnja mjera ostaju vam - penisi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo