Pedalafest, biciklistički festival, počinje večeras!

Danas, 5. lipnja, svečanim otvaranjem u 20h započinje 2. Pedalafest, biciklistički festival u organizaciji zagrebačke udruge Sindikat biciklista.

5.6.2014.
14:07
VOYO logo

Festival se održava u Studentskom Centru, a tijekom tri dana održavanja kroz njega će prodefilirati mnogi gosti i stručnjaci iz europskih gradova i biciklističkih organizacija i inicijativa. Moći će se prisustvovati različitim panelima i diskusijama, ali i okušati u raznovrsnim radionicama. Također, u zabavnom dijelu bit će i bogat glazbeni program.

Festival započinje večeras, svečanim otvaranjem i najavom triju izložbi u organizaciji 'Humas of Zagreb', Nextbike sustava javnih bicikala i danskih „Bicycle Inovation Lab“ pod pokroviteljstvom Danskog veleposlanstva. „Jako smo počaščeni što je danska izložba dio Pedalafesta i zahvalni smo Danskoj ambasadi na ovoj prilici te na suorganizaciji izložbe!“ rekao je Mislav Kirac iz Sindikata biciklista. Naime, Danska ambasada još od 2012. godine podržava rad udruge Sindikat biciklista, prepoznavši potrebu za podizanjem kvalitete i svijesti o urbanom biciklizmu u gradu Zagrebu. „Novi danski veleposlanik Poul Erik Dam Kristensen postat će počasni član Sindikata biciklista, kao što je to bio i donedavni veleposlanik Bo Erik Veber“, izjavio je Kirac, a sam veleposlanik prisustvovat će otvorenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva večer festivala završit će koncertom bendova Penguin radio i DemeNtronomes, a nakon toga bicikliste će zabavljati DJi Funk Guru i Oli Dobolli.

Iz Sindikata biciklista pozivaju sve građane da prisustvuju otvaranju, ali i da dođu na sva tri dana festivala jer, kako kažu, bit će zanimljivo, šareno, uzbudljivo i veselo! Ulaz na sva tri dana, na sva događanja, je besplatan, a program i raspored može se pronaći na web stranici festivala pedalafest.eu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo