Mercedes-Benz sprema konkurenta Porscheu Panameri?

Pojavile su se prve informacije o Mercedesovom konkurentu Porscheovoj Panameri i drugim sličnim 'premium performance' limuzinama.

23.4.2015.
9:30
VOYO logo

Naravno mogli bi reći kako Mercedes u svojoj ponudi već ima barem jedan takav model, odnosno CLS 63 AMG, no ovdje je riječ još posebnijem automobilu, piše Autonet.hr.

Naime, prema navodima Auto Bilda radilo bi se o modelu koji bi se temeljio na sljedećoj generaciji CLS-a, no svojim bi dizajnom, odnosno ukupnim izgledom bi član Mercedes-AMG obitelji, odnosno ugledao bi se na Mercedes-AMG GT i bio njegova svojevrsna produljena izvedba. Također, mnoge komponente ne samo vanjštine, već i interijera bi bile jedinstvene kako bi se automobil više razlikovao od CLS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenuti izvor ovaj model trenutno naziva GT4 i tvrdi kako će ga pokretati 4.0 V8 bi-turbo snage između 500 i 600 KS. Također, isti bi trebao posuditi značajan broj tehničkih komponenti sa sljedećeg E63 AMG, a može se očekivati i ugradnja prilagodljivog zračnog ovjesa, elektroničkog diferencijala s blokadom, aktivnih nosača motora i sl.

Nijemci tvrde i kako bi GT4, ako ne bude nikakvih problema, na tržište trebao stići tijekom 2018, a cijena će mu se kretati između 120.000 i 140.000 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.autonet.hr/mercedes-benz-sprema-konkurenta-porscheovoj-panameri

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo