Kći Baracka Obame uči voziti, instruktori su joj agenti tajne službe

10.4.2015.
11:12
VOYO logo

Dobivanje vozačke dozvole na neki je način ulazak u svijet odraslih. Nezavidan zadatak učenja tinejdžera kako voziti, prije nego upišu vozačku školu, najčešće pada na njihove roditelje. Ipak, teško je očekivati da bi kćerka predsjednika Sjedinjenih Država mogla doživjeti da joj njezin tata dobaci ključeve svoje Zvijeri i pusti je da se provoza ulicama Washingtona.

Sad kad je došlo vrijeme da Malia Obama nauči voziti, ulogu instruktora vožnje preuzela je predsjednikova tajna služba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni me ne bi pustili u auto s njom", rekla je Michelle Obama komentirajući u intervjuu za Rachael Ray Show kako agenti uče Maliju tajnama sigurne vožnje. Ne dopustiti Michelle da pomogne kćerki kako upravljati automobilom, opravdano je sigurnosnim razlozima. No, možda je tako i bolje.

Barack Obama nedavno je rekao da je njegova supruga u velikoj mjeri tijekom svog boravka u Bijeloj kući zaboravila "što treba učiniti za volanom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osjetljivi odnos između vožnje automobila i nacionalne sigurnosti nije problem samo za Obaminu obitelj. Potpredsjednik Joe Biden svojevremeno je prigovarao tajnoj službi da mu ne dopušta voziti njegovu Corvettu iz 1967.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo