Hrvatski automobil 2015. godine je...

Peta generacija Opel Corse proglasena je najboljim hrvatskim automobilom 2015.

15.12.2014.
13:40
VOYO logo

Strucni ziri Hrvatske udruge automobilskih novinara najvise je glasova dao novoj Opel Corsi, a jos je jedan Opelov model dobio nagradu - novi Opel Vivaro proglasen je najboljim komercijalnim vozilom 2015, pise vidiauto.com.

Izbor Hrvatske udruge automobilskih novinara cini ziri cini od 12 glavnih urednika najznacajnijih hrvatskih strucnih tiskanih, online i TV medija koji prate auto industriju. Deset od 12 clanova zirija dalo je svoj glas novoj Opel Corsi kao najboljem od sest vozila koliko ih je bilo u finalu, a dva clana su Opel Corsu pozicionirala na drugo mjesto. Opel Corsa proizvodi se vec 32 godine i do sada je prodana u 12,4 milijuna primjeraka. U Hrvatskoj je to drugi najprodavaniji automobil u segmentu s trzisnim udjelom od 16,6% (cetvrti je najprodavaniji osobni model u Hrvatskoj).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opel Vivaro je zajedno s Renault Trafficom osvojio nagradu za Lako komercijalno vozilo 2015. Trzisni udio Opela Vivaro je cak 40%. 
Spomenimo i kako je ziri Zbora automobilskih novinara pri HND-u proglasio i PR managera godine za suradnju s medijima - nagrada je pripala Opelovom Nevenu Novaku.

http://www.vidiauto.com/Zanimljivosti/INFOZONA/Hrvatski-automobil-2015.-je-Opel-Corsa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo