Hrvatski Auto Festival 1. i 2. rujna 2012. u Zagrebu

Hrvatski Auto Festival, najveći automobilski događaj ovog desetljeća u Hrvatskoj, održat će se 1. i 2. rujna na zagrebačkom Jarunu, na Otoku hrvatske mladeži.

22.8.2012.
11:23
VOYO logo

Hrvatski Auto Festival, na kojem će biti izloženo više od 500 vozila, nije zamišljen kao zamjena za ZG Auto Show, nego je HAF posve nova dimenzija druženja zaljubljenika u automobile. Naime, grupa entuzijasta odlučila je uložiti trud i znanje kako bi popravila crnu sliku autotržišta u Hrvatskoj, a dugogodišnje novinarsko iskustvo u praćenju autoindustrije, kao i iskustvo organizacije brojnih evenata, garancija su da će ovaj pothvat završiti uspješno i donijeti novi optimizam na tržištu.

U subotu i nedjelju, 1. i 2. rujna na Otoku hrvatske mladeži, na Jarunu u Zagrebu, vikend uoči početka nove školske godine, kad brojni prvašići kreću u svoju borbu kroz "džunglu na asfaltu", HAF će ukazati na potrebu veće sigurnosti u prometu. Međunarodno je desetljeće cestovne sigurnosti i Svjetska automobilistička federacija (FIA) ulaže velike napore kako bi prometnice bile što sigurnije. HAF je dobio podršku Ministarstva unutarnjih poslova, policije i Hrvatskog autokluba, relevantnih institucija koje su zadužene za sigurnost u prometu. Oni će svojom nazočnošću i komunikacijom educirati posjetitelje festivala i upozoriti da pazimo jedni na druge u prometu, a posebice na najmlađe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HAF je prvenstveno zamišljen kao druženje svih ljubitelja automobila. Upravo zato, autozastupnici su prepoznali važnost i snagu Hrvatskog Auto Festivala kao mjesta gdje će posjetitelji moći vidjeti što donosi budućnost autoindustrije. Svi koji nešto znače u autoindustriji i na hrvatskom automobilskom tržištu izlagat će na Jarunu. Brojno osoblje autozastupnika pružat će sve potrebne informacije i savjete posjetiteljima, a uz predstavljanje novih modela iz autoindustrije, HAF će biti i mjesto okupljanja klubova ljubitelja automarki. Svoje sudjelovanje dosad su potvrdili svi veliki klubovi i udruge iz Hrvatske.

HAF će biti i mjesto povratka u prošlost. Brojna stara vozila marljivih vlasnika koji ih održavaju u voznom stanju bit će izložena na Otoku hrvatske mladeži, a poseban događaj bit će Desant na Jarun, na kojem se očekuje preko stotinu oldtajmera iz cijele Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne zaboravite 1. i 2. rujna na zagrebačkom Jarunu posjetiti Hrvatski Auto Festival, najveći automobilski događaj ovog desetljeća u Hrvatskoj!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo