FOTO: / Prekrasne djevojke okupirale Karting Arenu Zagreb

Održan casting za hostese uoči jesenskog izdanja Zagreb Auto Weeka

3.10.2014.
9:54
VOYO logo

Mnoštvo prekrasnih djevojaka sinoć je okupiralo jednu od najvećih karting staza u regiji, onu u Karting Areni Zagreb na Zagrebačkom velesajmu. Naime, održan je već poznati casting za izbor hostesa za šesto izdanje Zagreb Auto Week-a koje će se održati na već poznatoj lokaciji, u Arena Centru od 10. do 12.listopada.

Svoju priliku da postanu zaštitno lice Zagreb Auto Week-a, trenutno najveće auto priredbe u Hrvatskoj potražile su mnoge djevojke koje su samo za ovu prigodu vješto pozirale pred objektivom fotoaparata. Tako se na trenutke umjesto brujanja motora i škripanja guma moglo čuti jedino škljocanje fotoaparata, što je posebice plijenilo poglede vozača, koji su se u to vrijeme zatekli u Karting Areni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već od ranije je poznato kako na Auto Week-u mogu raditi samo najatraktivnije djevojke, a poznato je i to kako osim lijepog izgleda djevojke moraju biti izrazito šarmantne i komunikativne. Stoga će i ovog puta, mnogi posjetitelji, osim zbog automobila svratiti u Arena Centar i zbog najljepših djevojaka u gradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo