Automobilski spektakl ponovo u Hrvatskoj

Samo pet dana nakon završetka najveće ovogodišnje izložbe automobila u Parizu, vrući noviteti autoindustrije stižu i u Hrvatsku.

21.10.2014.
15:01
VOYO logo

Od petka do nedjelje (24. - 26. 10.) na poznatoj lokaciji šoping-centra Westgate posjetitelji će moći razgledati stotinjak automobila te isprobati brojne druge sadržaje poput simulatora prevrtanja.

Glavna zvijezda Garage Auto Showa u Hrvatskoj bit će spektakularni BMW i8 koji zasad još nije u ponudi domaćeg zastupnika, no uskoro bi mogao biti. Riječ je potpuno električnom modelu kojeg pokreće napredni hibridni sklop s dva motora ukupne snage 362 KS, s kojim do stotke ubrzava za 4,4 sekunde dok se potrošnja kreće oko dvije i pol litre. Njemu će društvo praviti novi Jeep Cherokee, Maserati Ghibli, kultni sportski model BMW M3 te mnoštvo drugih noviteta, posebno iz najpopularnijeg gradskog segmenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Segment električnih i hibridnih modela predvodi Toyota koja će posjetiteljima prezentirati najnovija tehnološka dostignuća na tom području.

Poseban naglasak najvećeg autoshowa u regiji ovaj je put stavljen na dodatnu opremu za automobile poput krovnih kutija, guma i ostalih servisnih sadržaja, a uz atraktivne hostese, posjetiteljima će na raspolaganju biti i testna vozila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Garage Auto Show već je održan ove godine u svibnju, kada je kroz šoping-centar prošlo više od 130.000 posjetitelja. Kao i tada, ulaz je besplatan, a ne plaća se niti parkiranje… Vidimo se!!!

Westgate se nalazi pokraj Zaprešića, u blizini naplatnih kućica autoceste A2 (Zagreb - Macelj). Iz Zagreba se automobilom dolazi za samo 20-ak minuta, ne plaća se cestarina, a može se i besplatnim autobusom koji kreće s nekoliko lokacija u Zagrebu. Osim toga, u krugu od sat vremena vožnje nalaze se Karlovac, Sisak, Varaždin, Koprivnica, Kutina…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo