Agrokor kupuje 109 automobila Fiat 500L iz kragujevačke tvornice

9.7.2013.
14:39
VOYO logo

Ugovor su potpisali potpredsjednik za maloprodaju u Agrokoru, Ante Todorić, generalni direktor FAS-a, Antonio Cezare Ferrara, generalni direktor kompanije Idea, Aleksandar Seratlić i komercijalni direktor FAS-a, Geri Klark. Ugovor je potpisan na četiri godine, a već od rujna ove godine počinje isporuka prvog kontigenta vozila, piše B92.

Odabran je model 500L 1.3 dizel, s 85 konjskih snaga, crvene boje, a vozila će koristiti Agrokorov lanac u Srbiji, Idea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Todorić je ipak izjavio da je potpisani ugovor početak suradnje Agrokor grupe sa FAS-om i da bi u narednom razdoblju broj vozila koje bi Agrokor mogao kupiti od FIAT-a za kompanije članice Agrokorovog koncerna mogao dostići čak tisuću.

Ferrara je izjavio da je taj ugovor značajan za FAS koji je tako dobio značajnog i velikog partnera u kompaniji kao što je Agrokor. Kako piše srpski portal novosti.rs, Agrokor je poručio da s kompanijom Idea nastavlja podržavati srpsku privredu kao pouzdanog partnera za budućnost, kao i da su srpski proizvođači Agrokorov proiritet u Srbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo