POUZDANI IZVOR / Znate li koji se automobili najmanje kvare?

Image
Foto: toyota

TÜV organizacija provodi većinu obveznih tehničkih pregleda vozila u Njemačkoj. U svom izvješću treću godinu zaredom potvrdila je Toyotino vodstvo u pouzdanost i kvaliteti.

11.12.2012.
19:30
toyota
VOYO logo

TÜV organizacija provodi većinu obveznih tehničkih pregleda vozila u Njemačkoj. Godišnje izvješće napravljeno je na temelju podataka s 8.100.000 tehničkih pregleda obavljenih između srpnja 2011. i srpnja 2012.

Njemački TÜV je njime treću godinu zaredom potvrdio Toyotino vodstvo u pouzdanost i kvaliteti. Prema najnovijem godišnjem izvješću koje je objavljeno prošlog petka, čak je 29 Toyota uvršteno u listu 50 najpouzdanijih modela u različitim dobnim kategorijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliko postignuće i priznanje visoke kvalitete je ulazak u najpouzdanijih TOP 10 za čak 20 Toyotinih modela kroz različite  starosne kategorije, dok se Toyota Prius pokazao se najsigurniji od svih automobile uključenih u istraživanje  u kategoriji 4-5 godina god starosti.

U kategoriji automobila starih 2-3 godine među prvih deset dominira Toyota s čak četiri modela: Avensis, Toyota Prius, Yaris i IQ. U kategoriji od 4-5 godina najboljim je proglašen Prius, kojega na trećem i četvrtom mjestu slijede također Toyota modeli  Auris i Corolla.U kategoriji starijih vozila, još uvijek je mudar odabir kupiti rabljenu Corolla Verso ili RAV4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Godišnje izvješće njemačkog TÜV, koje se izdaje već 40 godina, kupcima širom Europe predstavlja koristan i nepristran izvor informacija o pouzdanosti i kvaliteti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo