'ŽAO MI JE. KRIVO SMO SE PONAŠALI, BILI SMO PREVIŠE EUFORIČNI': / Tenisač koji je igrao s Đokovićem ispričao se zbog Adria Toura

Image
Foto: Profimedia

Ponašanje tenisača na beogradskom i zadarskom turniru proketklih dana opisivalo se kao 'nepromišljeno, razočaravajuće i glupo'

25.6.2020.
14:15
Profimedia
VOYO logo

Austrijski tenisač Dominic Thiem, treći igrač svijeta, igrao je s Novakom Đokovićem na Adria Touru u Beogradu, a u objavi na Instagramu u četvrtak je prokomentirao zarazu koronavirusom koja se dogodila na sljedećoj postaji tog turnira, u Zadru.

Thiem je osvojio urnir u Beogradu, a u Zadru nije nastupio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šokirale su me vijesti iz Zadra. Tjednima smo igrali bez publike tako da smo bili jako sretni što su ljudi na tribinama. Vjerovali smo srpskim vlastima oko pravila za koronavirus, ali smo bili preoptimistični. Pogriješili smo i ponašali smo se previše euforično. Jako mi je žao. Ja sam se tesitrao pet puta u zadnjih 10 dana i svaki put sam bio negativan. Želim svima koji su zaraženi sve najbolje i brz oporavak", napisao je Thiem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novak na udaru kritika

Najbolji tenisač svijeta Srbin Novak Đoković nalazi se na udaru brojnih kritika nakon što se nekoliko tenisača, među kojima je i on, zarazilo koronavirusom na tenisom Adria Touru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kritike stižu iz svih krajeva svijeta, a ponašanje tenisača na beogradskom i zadarskom turniru opisuje se kao "nepromišljeno, razočaravajuće i glupo".

Na Adria turneji su se zarazila četiri tenisača Srbi Novak Đoković i Viktor Troicki, Bugarin Grigor Dimitrov, te hrvatski tenisač Borna Ćorić. Zaraženi su i Marco Panichi, kondicijski trener Novaka Đokovića, te Christian Groh, trener Grigora Dimitrova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo