Za ovaj posao bori se čak 500 lijepih Hrvatica!

Na casting za hostese ATP turnira u Umagu, koji se održava od 21. do 31. srpnja, prijavilo se oko 500 djevojaka iz cijele Hrvatske.

2.6.2011.
8:47
VOYO logo

ATP Umag, najugledniji teniski turnir u Hrvatskoj i regiji, ove godine će u deset dana uz vrhunski tenis ponuditi i već uobičajeno dobru zabavu i koncerte pa ne čudi što hrvatske ljepotice silno žele biti dio tog glamura u sredini ljeta.

A za šarm se, među ostalim, brinu i hostese, koje slove za najljepše, a ove godine ih se na casting prijavilo oko 500.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"One nisu samo lijepe, one su pametne, govore strane jezike jer moraju komunicirati s igračima i obavljati odgovorne poslove. Početkom lipnja je casting, a zasad imamo više od 500 prijava, od Slavonije do Dubrovnika. Novac nije važan, važno je 10 dana biti u središtu zbivanja", kaže direktor turnira Vanja Božičković.

Otvorenje 22. izdanja ovog turnira uveličat će legendarna španjolska operna diva Montserrat Caballé koja je pjevala na otvorenju Olimpijskih igara u Barceloni 1992. te na Camp Nou uoči finala Lige prvaka između Manchester Uniteda i Bayerna sedam godina kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Željeli smo spektakularan koncert, a ona je globalna zvijezda, što se poklapa s našim ciljem da imamo globalno pozicioniran ATP turnir. Već smo sada jedinstveni u svijetu po tome što nudimo jer u krugu od nekoliko stotina metara imamo vrhunski tenis, terene na korak do plaže, kraj stadiona održavaju se partyji, od prošle godine uveli smo i tzv. gourmet zonu s vrhunskim jelima i vinima. Bio sam na desecima turnira, nijedan nije imao takvu ponudu", pohvalio se Božičković i dodao:

"ATP je prepoznao što nudimo, ove godine gledat će nas na svim kontinentima, slika će ići u 102 zemlje, u usporedbi s lanjskih 37. Vrijeme je za novi hrvatski finale. Zato želimo dovesti naše najbolje igrače. Ljubičić, Čilić i Dodig već su potvrdili nastupe, a ovisno o broju pozivnica mogli bi im se priključiti Karlović, Veić, Škugor...", kaže Božičković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo