TRENUTAK GENIJALNOSTI ŠVICARSKOG MAESTRA: / Federer oborio s nogu ovom majstorijom, Čilić je bio potpuno nemoćan

Image
28.1.2018.
13:09
VOYO logo

Vrhunski potezi dvojice tenisača u finalu Australian Opena

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić dao je sve od sebe, odveo Rogera Federera do pet setova, ali više nije mogao. Gledatelji su mogli vidjeti nekoliko briljatnih poena, a jedan od najboljih djelo je švicarskog majstora koji je jednu duboku Čilićevu loptu fenomenalno pogodio u polu-voleju s osnovne linije te poentirao.

ČILIĆ U DRAMATIČNOM MEČU IZGUBIO FINALE AUSTRALIAN OPENA: Najbolji tenisač svih vremena Federer svladao Marina nakon borbe u pet setova!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Meč pun uzbudljivih trenutaka i preokreta mogla je vidjeti publika u Melbourneu, ali nažalost po hrvatske navijače kao pobjednik izašao je sjajni Švicarac kojemu je deveta pobjeda nad Čilićem u njihovom desetom dvoboju donijela 20. Grand Slam trofej u 30 finala na najvećim turnirima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

EMOTIVNI ČILIĆ NAKON PORAZA U FINALU: ‘Bilo je to čudesno putovanje, mogla su to biti moja dva najbolja tjedna u životu…’

Švicarac je osvojio šesti na Australian Openu, čime se izjednačio s Novakom Đokovićem i legendarnim Australcem Royom Emersonom, koji su do sada bili najuspješniji tenisači u povijesti Australian Opena sa po šest naslova svaki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Federer je uz 2000 ATP bodova osvojio i novčanu nagradu od 4 milijuna australskih dolara, dok je Marin Čilić ostao na 2 milijuna australskih dolara i 1200 bodova zarađenih plasmanom u finale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FEDERER U SUZAMA: Genijalni švicarski tenisač skratio pobjednički govor, emocije mu nisu dopustile da kaže puno toga

Pogledajte najbolje trenutke australskog finala!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo