FRANCUZ BEZ DLAKE NA JEZIKU: / 'Rafu su optuživali za doping jer je bolji od Rogera, a sjetite se što je Federer napravio 2017.'

Image
Foto: AFP, MATTHEW STOCKMAN

U autobiografiji je progovorio o dvojici najboljih u povijesti

22.10.2020.
19:16
AFP, MATTHEW STOCKMAN
VOYO logo

Francuski tenisač Gilles Simon u svojoj autobiografiji 'Sport koji nas izluđuje' pozabavio se odnosom između Rafaela Nadala i Rogera Federera te je rekao što misli o tome da su Španjolca svojevremeno optuživali za korištenje dopinga.

"Teško je uvjeriti ljude da je možda Rafael Nadal bolji od Rogera Federera. Čak su širene glasine o dopingu na njegov račun. Jednostavno, Nadal se ne uklapa u zamišljene okvire", tvrdi Simon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Spain's Rafael Nadal reacts as he plays against Serbia's Novak Djokovic during their men's final tennis match at the Philippe Chatrier court on Day 15 of The Roland Garros 2020 French Open tennis tournament in Paris on October 11, 2020.,Image: 562472326, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

"Želim naglasiti da se nikada nije razgovaralo o fizičkoj snazi Federera i tome što je igrao pet setova s 35 godina u finalu Australian Opena 2017. To nitko nije primijetio".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo