Davis Cup može opet biti hrvatski / Čilić uoči velikog finala: 'Nadam se da ćemo otići do kraja i osvetiti Vatrene'

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Finale Davis Cupa na rasporedu je u studenom.

17.9.2018.
12:55
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Već po staroj dobroj tradiciji Hrvate u finalu velikog sportsokg natjecanja čekaju Francuzi. Rivalstvo koje se stvorilo s godinama u rukometu i nogometu nastavilo se i u tenisu. Reprezentacija Hrvatske u finalu Davis Cupa sastat će se s Francuzima, a naš najbolji tenisač Marin Čilić vidi u tom dvoboju priliku da naša reprezentacija vrati Francuzima za poraz koji su našim nogometašima nanijeli u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva:

"Ponovno igramo finale protiv Francuza, kao i nogometaši u Rusiji. Nadam se da ćemo ih osvetiti, da ćemo mi otići do kraja, iako Francuska ima sjajne igrače", rekao je Čilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon fantastičnog prvog meča protiv SAD-a, Čilić je propustio odnijeti pobjedu u drugom meču, u kojem smo ga mogli vidjeti kako razbija reket u naletu bijesa, što je za njega netipično ponašanje.

"Ne znam, ne mogu ni ja objasniti. Promašio sam nekoliko lopti, nakon toga je nastao problem i nisam mogao više pronaći ritam. Osim toga, bio sam nervozniji nego prvog dana. Mučio sam se na reternu i na servisu, mučio sam se s loptama koje inače ne promašujem. Činjenica je da sam ga ja vratio u meč i nakon toga mi više ništa nije dao", dodao je Čilić za Germanijak. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Finale Davis Cupa na rasporedu je u studenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo