LUDNICA U NJEMAČKOJ / Marino Marić ima novi klub! Zanimljiv domino - efekt u Bundesligi uzrokovao njegov transfer

Image
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Magdeburg, jedna od najboljih europskih momčadi posljednjih sezona, ima veljaču iz pakla. Naime, dvojica ključnih igrača Omar Ingi Magnusson i Magnusa Saugstrup doživjeli su teške ozljede te je velikan morao brzo reagirati, a onda je započeo kaos na tržištu u Bundesligi

13.2.2023.
21:32
Slavko Midžor/PIXSELL
VOYO logo

Marino Marić je napustio Leipzig nakon samo pola godine koliko je proveo u 12. momčadi Bundeslige te 33-godišnji pivot Kauboja igrati za Stuttgart.

Njegov transfer je zapravo dio domino-efekta u Bundesligi. Naime, Magdeburg, jedna od najboljih europskih momčadi posljednjih sezona, ima veljaču iz pakla. Naime, dvojica ključnih igrača Omar Ingi Magnusson i Magnusa Saugstrup doživjeli su teške ozljede te je velikan morao brzo reagirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo su doveli Crnogorca Vladana Lipovinu da zamjeni Magnussona, a potom su iz Stuttgarta doveli Oscara Bergendahla kako bi uskočio na Saugstrupovu poziciju.

Takav potez Magdeburga natjerao je Stuttgart da traži zamjenu za Bergendahla te su je oni našli u našem Marinu Mariću. Inače, Marić je s Kaubojima osvojio dvije europske medalje na prvenstvima 2016. i 2020..

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marić je osam godina igrao za Meslungen, a prije pola godine je prešao u Leipzig. Sad je opet promijenio klub za koji će biti vezan ugovorom do 2024. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo