Dva nova modela / Predstavljeni noviteti: Širi se obitelj Fiata 500

Image

Fiat je novinarima predstavio dva noviteta: 500L Living i 500L Trekking, dvije inačice modela 500 vrlo različite po obliku i karakteru, ali imaju iste korijene.

13.7.2013.
8:31
VOYO logo

A taj korijen je simpatični Fiat 500, ikona talijanske izvrsnosti proizvodnje, koji je upravo proslavio šest godina od predstavljanja. On je pokazao  kako mali gradski automobil može postati globalni uspjeh, kao i osnovati obitelj atraktivnih, pristupačnih automobila koji će osigurati najveći izbor i svestranost.

500L Living je najnovija evolucija u 500 obitelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ima agilnost i zbijenost kompakta, udobnost i sadržaj  C-segment karavana te  prostor i svestranosti  MPV-a. Unatoč tome što je 20 cm kraći od jednog karavana C-segmenta  Fiat 500L Living osigurava iznimnu udobnost, prostranost i nosivosti, kao što je pokazauje konfiguracijom sjedala 5+2 ili pak prtljažnim prostorom od 638 litara.

Image

U ponudi je jedan benzinski motor, 105 KS 0,9 TwinAir Turbo, te dva turbodieselska: 105 KS 1.6 Multijet II i 85 KS 1.3 Multijet II, u ponudi i s automatskim mjenjačem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvije razine opreme (Pop Star i Lounge), s 5 ili 7 sjedala, 19 boja karoserije (uključujući 11 dvobojnih kombinacija) i 6 različitih interijera, 15 različitih vrsta aluminijskih naplataka, formula su za ukupno ne manje od 282 moguće kombinacije.  Također, nudi opremu dostojnu višeg segmenta, što je vidljivo iz novog interijera u koži , integriranog navigacijskog  sustava te  stražnje kamere za pomoć pri vožnji unatrag.

U Hrvatskoj se Fiat 500 Living očekuje u rujnu s cijenom od oko 1.000 Eura većom od postojećeg modela 500 L s identičnim motorom i paketom opreme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Tu je i Fiat 500L Trekking za kojeg u Fiatu kažu kako je slobodan duh s dvije savršeno spojene duše: jedna gradska, za „provlačenje“ kroz grad, a druga  više avanturistička, savršena  za ono malo vikend užitaka koje čine život vrijednim življenja.

Prepoznatljiv  je s all-around izgledom. Tu su posebno dizajnirani odbojnici  s alu štitnicima a elegantna vanjština   je pojačana novim 17 inčnim Diamant  naplatcima , saten finiš kvakama kao i bočnim štitnicima  od  brušenog čelika .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nudi niz mogućnosti kao standard, uključujući pametni pogon na prednje kotače s Traction + tehnologijom koja zajedno s M + S gumama  (također standardno), poboljšava upravljivost vozila na terenu s lošom  trakcijom kotača i  sve  to bez ugrožavanja prostora i funkcionalnost vozila.

Image

Dostupan je s dva benzinska motora  1.4 16V s 95 KS i 0,9 TwinAir Turbo sa 105 KS  i dva turbodiesel motora - 105 KS 1.6 Multijet II i 85 KS 1.3 Multijet II, a u ponudi također i s Dualogic robotiziranim Automatskim mjenjačem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo