Zagreb će u rujnu vidjeti pravi spektakl!

Na drugom izdanju Memorijalnog turnira Ferdo Spajić zagrebačku publiku očekuje pravi hokejaški spektakl! Od 2. do 4.

19.5.2011.
15:58
VOYO logo

Elitno europsko sportsko društvo i organizacija drugog izdanja Memorijalnog turnira uvod su u sportske zanimljivosti kojima će vodstvo, igrači i navijači Medveščaka obilježiti 50. godišnjicu kluba koja se slavi upravo ove sezone.

"Nakon uspješne realizacije prvog memorijalnog turnira Ferdo Spajić na kojem su gostovale momčadi KAC Klagenfurt, VSV Villach i Jesenice, cilj nam je bio na drugom izdanju turnira publici pružiti još veći hokejski užitak. U drugoj sezoni turnira Medveščak u Zagreb dovodi klubove koji nisu sudionici regionalne lige EBEL i koje zagrebačka publika nema prigode vidjeti na domaćem ledu. 'Biografije' klubova koji stižu, uz popularnost i snagu zagrebačkih Medvjeda, čiji će novi sastav do tada biti kompletiran, garantiraju neviđenu sportsku zabavu na ledu, a Zagreb ovime još jednom, nakon iznimnih uspjeha u ligi EBEL i nakon organizacije hokejskog spektakla Arena Ice Fevera, još jednom upisujemo na hokejsku kartu Europe kao istaknutu sportsku i hokej lokaciju", riječi su kojima je održavanje 2. Memorijalnog turnira hokeja na ledu Ferdo Spajić najavio njegov direktor i inicijator Ivan Spajić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vitkovice su najstarija je momčad na ovogodišnjem turniru Ferdo Spajić, osnovana davne 1928. godine. Češki klub iz Ostrave je doprvak svoje domovine u posljednje dvije sezone. Švicarski EV Zug osnovan je 1967. godine kao podružnica švicarskog klizačkog kluba BSC iz grada Zuga. U posljednjih pet sezona najveći uspjeh ove momčadi bila su četiri polufinala, te jedno četvrtfinale doigravanja švicarske prve lige NLA.

Njemački EHC München osnovan je 1998. godine, a već je sljedeće je osvojio lokalnu njemačku ligu. Brzo je napredovao kroz niže lige, da bi već 2003. osvojili 3. njemačku ligu, a prošle je godine hokejaški sastav iz Münchena bio prvak 2. lige te je promoviran u najviši rang njemačkog hokeja - prestižnu DEL ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201105040152006 arti-201104210307006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo