SJAJNA GENERALKA GIMNASTIČARA: / S ovim ocjenama Ude i Seligman ušli bi u finale SP-a

Image
Foto: Pixsell, Igor Kralj

Gimnastički reprezentativac Robert Seligman je u subotu na 24.

3.10.2015.
19:08
Pixsell, Igor Kralj
VOYO logo

Iako je Svjetsko prvenstvo u Glasgowu, ujedno kvalifikacijsko za Olimpijske igre u Riju, na rasporedu tek od 23. listopada, Ude i Seligman pokazali su da su već sada spremni. Maksimalno odradili vježbe na konju s hvataljkama i što se njih tiče SP može početi već sutra.

Napunili se samopouzdanjem uoči SP-a

Seligman je osvojio naslov prvaka Hrvatske sa 15,600 bodova, a Ude je bio drugi s 15,500 bodova. Obojica bi s ovim ocjenama u Glasgowu zasigurno izborili nastup u finalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I Ude i ja smo bili jako dobri. Nije bitno koji je ispred, a koji iza. Najbitnije je da smo obojica spremni za ono što nas čeka. Danas smo se još dodatno napunili samopouzdanjem uoči SP-­a. Zadovoljan sam trenutačnim stanjem, miran sam i jedva čekam Glasgow da pokažem i na velikoj sceni što sam radio posljednjih pet mjeseci", rekao je nakon pobjede Osječanin Robert Seligman.

Ude briljirao u višeboju

Ude je sjajno odradio i višeboj. Skupio je velikih 86,600 bodova nakon što je svih šest sprava izveo bez pada i premoćno osvojio naslov. Postao je prvak Hrvatske i na parteru, karikama i ručama, a na preči je bio drugi. Prvak na preskoku je Krešimir Majdandžić iz sisačkog Sokola, a na preči Tin Srbić koji je bio bolji od drugoplasiranog Udea i aktualnog europskog prvaka Marija Možnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Višeboj bi bio još bolji da nije bilo nekih sitnih grešaka. Dosta sam izgubio na doskocima. No, ovo mi je četvrti višeboj ove sezone i četvrti bez pada. Spreman sam za Glasgow. Nadam se da ćemo i Seligman i ja na SP­-u ovo ponoviti", poželio je osvajač olimpijskog i svjetskog srebra na konju s hvataljkama Filip Ude.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo