'PATKA GODINE': / Mislio da je mijenjan u drugi klub pa se slomio pred punim stadionom

Image
Foto: AFP

Amerikanci znaju reći da ako možeš uspjeti u New Yorku, možeš uspjeti u svakom klubu u američkoj MLB ligi.

30.7.2015.
10:18
AFP
VOYO logo

Da, jedan igrač New York Metsa očito je to jako uzeo ka srcu.

Naime, kada je saznao da ga je njegov klub Mets tradeao u Milwaukee u zamjenu za vanjskog igrača Carlosa Gomeza, Wilmer Flores (23) se šokirao. Toliko da nije mogao sakriti suze. Misleći da je to njegov posljednji nastup u dresu voljenog kluba, Floresa su obuzele emocije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je u utakmici u sedmom iningu izašao na teren na mjesto udarača, navijači su ga nagradili sa "standing ovatinom". On je uzeo palicu, brišući suze s lica, misleći da je to posljednji put u Metsovom dresu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tijekom utakmice čuo sam kako sam zamijenjen u Milwaukee i obuzele su me emocije. To sam čuo od navijača. I onda kada sam izašao udarati, cijeli stadion se digao na noge. Bilo mi je jako teško", kazao je Flores u razgovoru za Associated Press.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zauvijek u srcu 'Met'

Flores je kazao kako je vjerovao da će "zauvijek biti Met", nakon što je potpisao za klub kada je imao svega 16 godina. Kada je upitan je li još uvijek vjeruje da je trejdan u Milwaukee, Flores je otkrio kako su mu kazali da nema ništa od prijelaza u Milwaukee. Naime, priča je sljedeća. Metsi su ga mislili mijenjati, ali posao nije realiziran zbog navodnih problema Gomeza s kukovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žao mi je što se uzrujao. Ali, svatko ima svoj posao u ovom klubu. Sve dok mi netko ne kaže da je trejdan, on će bit naš udarač", kazao je Flores.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Flores nije bio jedini koji "popušio" priču. Gomez ga je pozdravio putem Twittera i zaželio mu sve najbolje.

Glupost Metsa bez granica

Inače, američka sportska javnost ostala je iznenađena odlukom stručnog stožera Metsa što su Floresa uopće uveli u igru u trenutku kada se mislilo da je posao između Metsa i Milwaukee Brewersa zaključen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Praksa u takvim situacijama kada dođe do trejda usred utakmice je da se mijenjanog igrača ne uvodi u igru. Metsi su to napravili i kumovali da se ovaj 23- godišnji igrač slomi pred punim stadionom.

No, kako je jedan navijač na Twitteru napisao, vidjeli smo puno glupih i čudnih odluka u Metsima, ali nikad ovakvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo