Velika promjena u Dinamu, Tonel ispada iz momčadi?

Trener Dinama Krunoslav Jurčić nije tip koji će nakon jedne utakmice promijeniti mišljenje o igraču, no u Helsinkiju je, čini se, odlučio da će u uzvratu napraviti bitnu promjenu u sastavu...

30.7.2011.
14:34
VOYO logo

Iako je vratar Ivan Kelava loše istrčao kod gola Helsinkija, ni cijela zadnja linija nije reagirala dobro. Zbog toga Kruno Jurčić za uzvrat sprema bitnu izmjenu u obrani.

Leandro Cufré neće biti kandidat za subotnju prvenstvenu utakmicu protiv Cibalije na Maksimiru, jer ga Jurčić želi koristiti u uzvratu protiv Helsinkija. Umjesto koga će ući?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nećemo riskirati, mislim da je bolje da odradi treninge koje je propustio zbog ozljede, pa će možda kandidirati za uzvratni susret s Helsinkijem".

Taj Jurčićev oprez govori da trener i te kako računa na iskusnog Argentinca, želi ga spremnog i gurnut će ga u vatru. Samo, pritom se otvara pitanje tko će ispasti iz obrambene linije. Jurčić hvali Ibañeza, koji će očito ostati u formaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na pripremama smo uigravali Cufréa na mjestu lijevog stopera, odlično funkcionira s Ibanezom, pomaže mu i radi korekcije u igri. Tonel to manje radi, zato je uz Vrsaljka koji je jači od Ibaneza u igri jedan na jedan. Ibanez je puno napredovao taktički, nema zamjerki što je išao u driblinge, ja sam mu rekao da ide u dribling prije suradnje, kad je blizu suparničkih 16 metara", objasnio je Jurčić.

A hvalio je i Domagoja Vidu koji, istina je, igra sve bolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ima iznimne tjelesne predispozicije, kad i pogriješi taktički, riješi to snagom i brzinom. On je veliko pojačanje. A k tome sam i jako tolerantan jer znam kako je nakon godinu dana neigranja ući u ritam utakmica svaka tri dana", nahvalio je Jurčić Vidu.

Po tome, iz momčadi će ispasti Tonel. Ne slučajno, Portugalac doista nije na razini na kojoj je bio prošle sezone kad je bio pravi dobitak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201107270858006 arti-201107280790006 arti-201107270760006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo