TALIJANI PLASIRALI SENZACIJU: / PSG želi dovesti veliku zvijezdu Atletico Madrida

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN

Prema pisanju talijanskog Calciomercata, PSG želi dovesti najboljeg strijelca Eura, napadača Atletico Madrida Antoinea Griezmanna.

30.7.2016.
19:08
AFP, GERARD JULIEN
VOYO logo

Ova vijest je odjeknula nogometnom Europom koja je u iščekivanju povijesnog transfera Paula Pogbe u Manchester United za 120 milijuna eura. Bogati PSG želi dovesti sjajnog francuskog napadača koji je prošle sezone u dresu Atletico Madrida postigao 32 gola u svim natjecanjima uz sedam asistencija (odigrao 54 susreta) i koji je nakon toga oduševio i na Euru zabivši ukupno šest golova za doprvaka Europe Francusku.

DONOSIMO ODGOVOR NA VELIKO PITANJE! Evo zbog čega su svi poludjeli za zvijezdom Atletico Madrida

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkupna klauzula iznosi 100 milijuna eura

Prvak Francuske za Griezmanna nudi 70 milijuna eura za igrača koji je prema Transfermarktu procijenjen na 80 milijuna eura. Ali u čitavoj ovoj priči oko dovođenja Griezmanna u Pariz postoji jedan problem.

MADRIĐANI SU NA NOGAMA: Doprvak Europe potpisao stroj za golove

Naime, Francuz ima ugovor s Atleticom do 30. lipnja 2021. godine, a njegova otkupna klauzula iznosi 100 milijuna eura. Stoga je teško očekivati da će ga trener RojiblancosaDiego Simeone pustiti da napusti Vicente Calderon, iako je dobio napadača Kevina Gameira za 41 milijun eura iz Seville.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener PSG-a Unai Emery do sada je u klub doveo Hatema Ben Arfu, Thomasa Meuniera te Grzegorza Krychowiaka, a njima sad želi pridružiti i najboljeg igrača te strijelca Europskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo