melem za uši / 'Special One' nahvalio Rakitića: 'On je jedan od najpodcijenjenijih igrača svijeta!'

Image
Foto: AP Images

Jose Mourinho nahvalio je Ivan Rakitića, a ovaj ga je pak usporedio sa svojim ocem

25.3.2019.
12:44
AP Images
VOYO logo

Portugalski nogometni stručnjak Jose Mourinho prokomentirao je za Bein Sports, svog aktualnog poslodavca koji ga ondje drži na poziciji stručnog sukomentora, sjajnu ovosezonsku formu Barcelone.

"Da se ne bismo krivo razumjeli, ovo što ću sada reći jest kompliment, ne kritika. Barcelona ne igra fenomenalno, ne igra više onako lijepo kako su ljudi navikli, ali je solidna, kompaktna i – što je najvažnije – pobjeđuje. U Clementu Lengletu i Gerardu Piqueu ima vrhunski stoperski par, ali da vam kažem jednu drugu stvar. Ovo je rečenica koju već jako dugo želim javno izgovoriti: za mene je Ivan Rakitić jedan od najpodcjenjenijih nogometaša svijeta!", rekao je Mourinho pa nastavio: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rakitić je fantastičan na apsolutno svakoj razini. Odrađuje golem posao u obrani kako bi kompenzirao ulogu Lionela Messija, trči kilometre i kilometre, odličan je kada igra s loptom, jednostavan je i učinkovit. Da, Ivan Rakitić jedan je od najpodcjenjenijih igrača svijeta", zaključio je Mourinho. 

Nije dugo trebalo Rakitiću da odgovori: 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što da kažem, nemam riječi kojima bih se zahvalio Mourinhu. On je jedan od najboljih trenera svijeta, ne znam je li me otac ikad hvalio kao on. Lijepo je čuti kad te netko ovako hvali."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo