Pogledajte kako su Mandžo i Albanac Shaqiri salutirali 'nekome'!

U 12. kolu Bundeslige nogometaši Bayerna nisu uspjeli pobjednički napustiti Nürnberg, već su s istoimenim suparnikom odigrali neodlučeno 1:1. Bayern je poveo već u 3.

18.11.2012.
12:04
VOYO logo

U trećoj minuti, poslije pogotka, Mandžukić je originalno proslavio pogodak. Dotrčao je do dijela tribina gdje su bili smješteni navijači njegovoga kluba, te je salutirao u čast dan ranije oslobođenih hrvatskih generala Ante Gotovine i Mladena Markača.

U tom slavlju nije bio jedini, već mu se pridružio i švicarski reprezentativac Xherdan Shaqiri, inače rođen na Kosovu, koji je tijekom proslave gola dotrčao odmah iza njega i stisnutu šaku priljubio uz čelo. U nedjelju je Mandžo demantirao da je pozdrav bio namijenjen generalima, ali nekome je očito bio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube.com/embed/oIEvK8xBQoo Na snimci od 13. sekunde

Inače, upravo je Nürnberg postao omiljena Mandžukićeva mušterija u Njemačkoj. Ovo mu je, naime, bila peta utakmica protiv spomenutog kluba i peti pogodak. Ni protiv jednog drugog suparnika nije toliko učinkovit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svojoj je prvoj sezoni u Bundesligi kao član Wolfsburga jednom zabio protiv Nürnberga, da bi prošle sezone u jesenskom dijelu prvenstva bio dvostruki strijelac, a na proljeće je dodao još jedan pogodak. Seriju je nastavio i u Bayernovom dresu.

U subotu je zabio već u trećoj minuti, a to mu je ujedno već deveti pogodak u Bundesligi ove sezone. Na ljestvici strijelaca dijeli prvo mjesto s Alexanderom Meierom iz Eintrachta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo