NET.HR DOZNAJE: / Ante Ćorić odlazi u Romu! Donosimo detalje pregovora koji su trajali dva mjeseca

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Ćorić broji zadnje dane u Maksimiru

4.5.2018.
11:16
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Ante Ćorić odlazi iz Dinama u Romu, doznajemo iz izvora bliskih igraču. Vijest još, doduše, nije službena, ali u narednim danima će dobiti i službenu potvrdu.

Također, Dinamov dragulj bi liječničkim pregledima, govori nam izvor, trebao biti podvrgnut u sljedećih tjedan dana, ne zna se još točno "hoće li to biti sutra, u nedjelju ili sljedećeg tjedna"...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roma i Dinamo pregovarali su oko Ćorića dva mjeseca. Prvo su u Maksimiru odbili ponudu od pet milijuna eura, pa onda onu od šest, nakon čega su sami izašli s iznosom koji bi htjeli, onim od osam milijuna eura. Talijani su na kraju pristali na taj iznos.

S obzirom na situaciju oko koje se vrtjela priča s Antom, to je sjajan posao za Dinamo i fantastična situacija za Ćorića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne trebamo posebno naglašavati koliko je Ćorić talentirani nogometaš, kakvog je nogometnog pedigrea, a kakav je Roma klub.

TALIJANI OBJAVILI DA JE SVE GOTOVO: Ćorić je za vikend u Italiji na liječničkom pregledu, a poznato je i koju će odštetu dobiti Dinamo

Neki novi, pobjednički vjetrovi zapuhali su na Olimpicu koji je ove sezone uživao u putovanju svojih ljubimaca do polufinala Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je jako dobro za Ćorića koji će, tako, doći u pobjedničku sredinu koja će još dugo živjeti na ovosezonskim uspjesima, što će biti itekako dobar motiv i za Antu da se dokaže i izbori svoje mjesto u momčadi.

Vrijedi spomenuti kako će Ćorić ostati u Maksimiru do kraja sezone, a onda kreće u "avanturu života". Ćorić je trenutačno na liječničkim terapijama i danas ne konkurira za prvenstveni ogled Dinama protiv Slaven Belupa u Koprivnici, koji je na rasporedu u 20 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo