Mamić mora požuriti da ne ostane bez milijuna

'Što se tiče novog ugovora s Dinamom, ne bih ga potpisivao', rekao je Milan Badelj, kapetan Modrih, koji je ušao u posljednju godinu ugovora sa zagrebačkim klubom.

29.6.2012.
11:30
VOYO logo

Dinamo je u punom sastavu. Reprezentativci Kelava, Badelj, Vrsaljko, Vida i Šimunić priključili su se pripremama i priskrbili Modrima 759.000 eura od UEFE, odštetu za sve dane priprema i turnira. Idealno, novac je stigao, a nitko se nije umorio ni ozlijedio.

"Lijepo je iskustvo biti na EURU. Žao mi je što nisam dobio koju minutu, ali ponosim se već i time što sam bio tamo", kaže kapetan ModrihMilan Badelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad se i on okreće Dinamu i pretkolima Lige prvaka.

"Kao i svake godine, to nam je najvažniji dio sezone. Pokušat ćemo opet otići do kraja, do Lige prvaka, iako ni s Europskom ligom ne bismo trebali biti nezadovoljni. Ne znam ništa o Bugarima, ali sigurno su dobri. Igrali smo nekoliko puta protiv bugarskog Litexa na pripremama u Turskoj i svaki put bila je to borba. Pa su i ovi sigurno dobri, iako smo favoriti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Badelj se ovo ljeto spominjao kao moguće pojačanje talijanskih klubova, a najčešće u kontekstu Fiorentine.

"Nisam ništa čitao, ali to što njihovi mediji pišu nema smisla komentirati. Ja o tome ništa ne znam. Fiorentina? Ne bi bilo loše! Šalim se, ja sam profesionalac, igrač sam Dinama, treniram i radim."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, do isteka ugovora Badelju je ostalo još samo godinu dana. Modri su u situaciji da ga moraju prodati ako misle nešto zaraditi.

"To je pitanje za klub, mislim da mu je u interesu svaki novčić koji može dobiti jer ni kod nas situacija nije bajna. Što se tiče novog ugovora s Dinamo, ne bih ga potpisivao."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan je na kraju otkrio gdje bi volio nastaviti karijeru.

"Kad sam bio klinac, naša je televizija prenosila samo talijansku ligu, odrastao sam uz nju, a i prije sam rekao da bih, kad bih birao, volio otići u Italiju ili Španjolsku više nego u Englesku ili Francusku", zaključio je u razgovoru za Večernjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo