Kranjčar, Srna i Dudu ostali u šoku kad su čuli!

Kapetana Darija Srnu upravo se u Kijevu spremao za dvoboj ukrajinskog prvenstva s Arsenalom i nije još znao koga je Hrvatska izvukla u kvalifikacijama za SP u Brazilu.

31.7.2011.
15:43
VOYO logo

Na isti je način kapetan Vatrenih reagirao kod svakog sljedećeg protivnika! Belgija, Škotska, Makedonija, Wales. Odmah se javio svom cimeru.

"Dudu, slušaj koga smo izvukli za Brazil", obratio se Srna Eduardu i počeo nabrajati, a naš napadač, koji se silno nada SP-u u svojoj domovini, uzvraćao je istim onim "uuuuu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Londonu je izvlačenje preko interneta pratio Niko Kranjčar...

"Uopće nema dvojbi, to je najteža moguća skupina u povijesti Hrvatske! Nekako sam predosjećao da ćemo izvući Srbiju. Ali, evo baš me hvata neko uzbuđenje, skupina je jaka, izrazito jaka, nema slabog rivala, a to nama u jednu ruku može i odgovarati. Nema opuštanja ni protiv koga. A te utakmice sa Srbijom bit će posebno zanimljive, dugo se nismo susreli. Nema straha, mi smo dovoljno jaki da se nikoga ne plašimo, uostalom bili smo u prvoj jakosnoj skupini", rekao je Kranjčar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Splitu je Nikola Kalinić, čeka ponedjeljak da se riješi njegov transfer iz Blackburna u ukrajinski Dnipro. I on je bio 'oduševljen'.

"Nije moglo teže, ali što sad, pa nećemo se ubiti! Mi smo najjača momčad u toj skupini, eto nam idealne prigode da se pokažemo u pravom svjetlu protiv nezgodnih rivala. Ići ćemo mi u Brazil", zaključio je Kalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na početku je odlučeno da Rusija i Gruzija zbog političke situacije neće biti u istoj grupi, a onda se pristupilo izvlačenju, od najslabije, šeste jakosne skupine do prve u kojoj je bila i Hrvatska.

A skupina: Wales, Makedonija, Škotska, Belgija, Srbija, Hrvatska

Tekst se nastavlja ispod oglasa

B skupina: Malta, Armenija, Bugarska, Češka, Danska, Italija

C skupina: Kazahstan, Farski Otoci, Austrija, Rep. Irska, Švedska, Njemačka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

D skupina: Andora, Estonija, Rumunjska, Mađarska, Turska, Nizozemska E skupina: Island, Cipar, Albanija, Švicarska, Slovenija, Norveška

F skupina: Luksemburg, Azerbajdžan, ASjeverna Irska, Izrael, Rusija, Portugal

Tekst se nastavlja ispod oglasa

G skupina: Lihtenštajn, Latvija, Litva, BiH, Slovačka, Grčka

H skupina: San Marino, Moldavija, Poljska, Ukrajina, Crna Gora, Engleska

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I skupina: Finska, Gruzija, Bjelorusija, Francuska, Španjolska

NAJAVA: U europskim kvalifikacijama će biti 53 reprezentacije u devet skupina. Svjetsko prvenstvo izborit će pobjednici skupina, a osam najboljih drugoplasiranih momčadi će razigravati za još četiri mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je u prvoj jakosnoj skupini pa će izbjeći najjače reprezentacije - Španjolsku, Nizozemsku, Italiju, Englesku, Portugal, Njemačku, Norvešku i Grčku.

II jakosna skupina: Francuska, Crna Gora, Rusija, Švedska, Danska, Slovenija, Turska, Srbija, Slovačka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

III jakosna skupina: Švicarska, Izrael, Irska, Belgija, Češka, Bosna i Hercegovina, Bjelorusija, Ukrajina, Mađarska.

IV jakosna skupina: Bugarska, Rumunjska, Gruzija, Litva, Albanija, Škotska, Sjeverna Irska, Austrija, Poljska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

V jakosna skupina: Armenija, Finska, Estonija, Cipar, Latvija, Moldavija, Makedonija, Azerbajdžan, Farski Otoci. VI jakosna skupina: Wales, Lihtenštajn, Island, Kazahstan, Luksemburg, Malta, Andora, San Marino.

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201107290921006 arti-201107300073006 arti-201107270040006

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo