Hajduk slavio u Turskoj: Andrić slomio Kazahstance

Napokon malo zadovoljstva za Hajduk. Nakon vrlo blijedog izdanja i poraza protiv Austrije, Bili su na pripremama u Turskoj s 1:0 (1:0) svladali Kairat iz Kazahstana.

30.1.2012.
18:25
VOYO logo

Nema veze što se radi o momčadi iz donjeg dijela Kazahstana, pobjedi se ne treba gledati u zube. Splićani su bili svojevrsni domaćini, a igralo se na terenu hotel Rixos u kojem je Hajduk smješten. Dominirali su Splićani, posebno u prvom dijelu kada su snažnim ritmom Kairat doslovno sabili na njihovu polovicu. Nizale su se brojne prigode, a vodeći pogodak postigao je Srđan Andrić iz slobodnog udarca u 20. minuti. Bio je to precizan šut preko živog zida. Rivali iz Kazahstana nisu uspjeli ozbiljnije ugroziti Blaževića, a imali su tek jedan korner. Za Hajduk je nakon sedam godina zaigrao Mato Neretljak i odmah je obrana dobila na čvrstini. U nastavku su gosti pokušavali izjednačiti, ali Hajduk nije dopustio iznenađenje te je čak i propustio neke prigode za sigurnije vodstvo.

Krasimir Balakov nije koristio braću Sharbini i Marija Maloču, a igrali su Blažević (od 87. Stipica) - Barišić, Andrić (od 83. Milović), Neretljak, Lima – Andrijašević (od 75. Obšivač) – Gabrić (od 75. Tomaš), Ozobić, Kiš (od 55. Vuković), Caktaš (od 83. Kukoč) – Vukušić (od 63. Lendrić).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo