[FOTO] RAKITIĆ MAJSTORSKI SPUSTIO BARCELONI: / Pogledajte što Vatreni radi u trenucima kada ga klub svim silama želi otjerati

Image
Foto: Profimedia

Katalonci i dalje aktivno traže destinaciju za Rakitića, a zanimljivo je zapravo vidjeti što on radi u trenucima velike neizvjesnosti

25.5.2020.
23:23
Profimedia
VOYO logo

Barcelona je klub koji je možda i najteže podnio koronakrizu, kada su u pitanju europski nogometni velikani. Zbog sulude potrošnje na preskupa i precijenjena pojačanja u posljednjih nekoliko godina, Katalonci su se doveli u situaciju da su već gotovo drugoga dana koronakrize, srezali plaće svim igračima za 70 posto.

Drastičan rez bio je jasan signal da financijsko stanje na Camp Nouu nije baš najbolje, a ubrzo su počele i glasine o velikoj čistki. Ponajviše zbog ogromnih plaća u kontekstu odlaska spominjali su se Coutinho, Dembele, Vidal, Umtiti, Griezmann, ali nitko u toliko mjeri kao Ivan Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Progon Rakitića traje već gotovo od ljeta prošle godine, a intenzivirao se ove zime nakon što je Hrvat odigrao poprilično slab prvi dio sezone. Dakako, ne isključivo svojom krivicom jer ga je trener uglavnom držao na klupi, ali činjenica jest da mu je forma bila u silaznoj putanji. Rakitić je svakako jedno od najspominjanijih imena u europskim medijima posljednjih mjeseci, a nema gdje ga nisu preselili, od Intera, Juventusa, Napolija, Milana, pa do Atletica, Villarreala, Seville, PSG-a, Tottenhama, Manchester Uniteda.

Image
Foto: JOAQUIN CORCHERO / Cordon Press / Profimedia

IVAN RAKITIC DURING MATCH REAL MADRID VERSUS FC BARCELONA AT SANTIAGO BERNABEU STADIUM. SUNDAY, 1 MARCH 2020

Cordon Press, Image: 502196117, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line:

Što radi Rakitić?

Rakitić je sve to vrijeme uglavnom ostao hladan, ali u jednom je trenutku poručio klubu da se prema njemu ne mogu ophoditi kao prema vreći krumpira te da će on sam odlučiti kada će i kamo otići. No, to nije previše spriječilo Katalonce, oni i dalje, kako pišu španjolski mediji, aktivno traže destinaciju za Rakitića, a zanimljivo je zapravo vidjeti što on radi u trenucima velike neizvjesnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvenstvo u Španjolskoj ponovo počinje početkom lipnja, barem tako tvrde tamošnji mediji, a pitanje je kakav status u klubu Hrvat ima trenutačno, nakon svega što se događalo posljednjih tjedana. A Rakitić? Rakitić je, čini se, bezbrižan.

Naime, Vatreni se, izgleda, ne zamara previše transferima, spekulacijama, prepirkama i statusom u momčadi, on uživa sa svojom obitelji, suprugom Raquel i kćerkicama Altheom i Adarom, te se time ponosno hvali na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moje tri cure... Volim vas! Ujedinjenu obitelj nitko ne može poraziti", simbolično je poručio Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo