'Više ne poštujem Barçu, incident je bio nevjerojatan'

19.4.2012.
16:07
VOYO logo

Trojica nogometnih navijača iz Manchestera, James McWatt (19), Ryan Hill (18) i Steve Carruthers (21), bili su u Londonu u shoppingu te su shvatili da su odsjeli u istom hotelu kao i katalonski velikan.

Nekoliko sati uoči utakmice su kupili Barcelonine dresove i htjeli Argentinca zamoliti da ih potpiše, no nisu se baš najbolje proveli, tvrdi The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taman kad je Messi krenuo podijeliti autograme, pojavio se Dani Alves koji je počeo galamiti na njih. James je neugodnu situaciju počeo snimati mobitelom, no Brazilac mu je to zabranio.

Kada su čuli galamu iz svojih soba su izašli Jose Pinto, Adriano, Thiago i Alexis Sanchez, a svađu je prekinuo pripadnik hotelskog osiguranja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedugo nakon toga u hotel je stigla policija koja je ispitala navijače te ih zamolila da napuste hotel.

"Alves je potpuno poludio i počeo se derati na nas na španjolskom jeziku. Nakon toga smo se vratili u svoje sobe, no hotelsko osoblje i policija su nam rekli da Barcelona želi da odemo iz hotela te da u njemu više nikada nismo poželjni. Nismo bili pijani, samo uzbuđeni jer ćemo sresti Messija. Incident je bio nevjerojatan, a prema Barçi više nemam respekt", izjavio je James.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo