Prva meč-lopta / Bjelica: 'Prazne tribine nisu problem, jedva čekamo i nadamo se pobjedi'

Image
Foto: AP Images

Spartak je na prvi pogled momčad koja ne diktira preveliki respekt

25.10.2018.
15:26
AP Images
VOYO logo

Dugo se već miris europskog proljeća nije ovako širio Maksimirom. Nenad Bjelica i njegov Dinamo dvjema su pobjedama protiv indisponiranih momčadi Fenerbahčea i Anderlechta osigurali prvo mjesto na tablici grupe D Europske lige.

Dinamo će moći odraditi posao u miru i tišini, ironično rečeno. Nisu hrvatski navijači jedini koji stvaraju probleme, Trnava je također zbog rasizma svojih navijača kažnjena s praznim tribinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni su dobra momčad koja možda nema individualnu kvalitetu kao Fenerbahce i Anderlecht, ali imaju jako dobru momčadsku igru. Sigurno će biti teško, ali ne i nepremostivo. Mi smo fokusirani sad samo na taj susret, ne na to što nam to može donijeti. Želimo dobiti utakmicu, kao sve do sada i idemo s pobjedničkim gardom", prokomentirao je uoči utakmice trener Nenad Bjelica, stoji na službenoj stranici kluba.
Strateg zagrebačkih Modrih suočava se sa izostancima u svojoj zanjoj liniji, no nije pokazao ni najmanji pad samopouzdanja zbog te činjenice.

"Spremni smo, jedva čekamo i nadamo se pobjedi. Dilaver ima slomljeno rebro, Majer i Leovac nisu tu. Ostali su spremni. Idu s nama Šitum i Moro, i to je to. Nadamo se dobrom rezultatu i vjerujemo u dobar rezultat", rekao je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spartak je na prvi pogled momčad koja ne diktira preveliki respekt. Složena je uglavnom od Čeha i Slovaka koji na Transfermarktu ne postižu ni cijenu od milijun eura. Ipak, na tablici grupe Slovaci se nalaze odmah iza Dinama s tri boda koja su otkinuli posrnulom Fenerbahčeu.

Utakmica Spartaka i Dinama u City Areni u Trnavi počinje u 18.55 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo