oporavlja se / Nakon dugo vremena nove informacije: Michael Schumacher više nije prikovan za krevet?

Image
Foto: JENS BUTTNER/DPA/PIXSELL

Legendarni Nijemac se nalazi u vili koja košta 50 milijuna eura, a navodno se svakog tjedna potroši 50.000 funti na njegovo liječenje

17.12.2018.
14:11
JENS BUTTNER/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Za desetak dana, točnije 29. prosinca, obilježit će se pet godina od strašne nesreće u kojoj je najbolji vozač u povijesti Formule 1 Michael Schumacher pao na skijanju u francuskim Alpama te završio u komi.

Schumacherova obitelj nakon nesreće je 'sakrila' legendarnog vozača Formule 1 od očiju javnosti i malo što se zna o njemu, iako su se tijekom godina u medijima svako malo pojavljivale kojekakve lažne vijesti i glasine. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jasno je da Schumacher više nikada neće biti onaj stari, a nekoliko godina proveo je prikovan za krevet i gotovo da nije davao znakove života. 

Međutim, u posljednje vrijeme izlaze informacije kako se Schumacher osjeća bolje, a danas je sličnu priču objavio i britanski Daily Mail, koji je napisao kako Nijemac više nije prikovan za krevet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legendarni Nijemac se nalazi u vili koja košta 50 milijuna eura, a navodno se svakog tjedna potroši 50.000 funti na njegovo liječenje.

Vila u kojoj se Schumacher nalazi već neko vrijeme je na jezeru Ženeva, i to na mjestu na kojem vlada stroga tišina. Smiju ga posjetiti samo članovi obitelji kojima njegova supruga dozvoli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo