ZASTRAŠUJUĆE: / Rođak zvijezde Manchester Uniteda ubio čovjeka jer ga je krivo pogledao

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF
31.3.2016.
22:13
AFP, OLI SCARFF
VOYO logo

Prema pisanju Daily Stara, Nicholas Rashford usmrtio je nožem u prsa Alexa Doylea (20), svog bivšeg prijatelja iz škole u tučnjavi u baru do koje je došlo pod utjecajem alkohola. Kasnije je navodno priznao da je to učinio zato što ga je ovaj krivo pogledao. Dogodilo se to 2004. godine i za to je Nicholas dobio 16 godina zatvora. U trenutku počinjenja ovog teškog kaznenog djela, rođak Marcusa Rashforda imao je 18 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potpune suprotnosti

Izvor blizak slučaju za spomenuti britanski tabloid kazao je kako su Nicholas i Marcus potpune suprotnosti.

"Činjenica da ima rođaka u zatvoru koji služi kaznu zbog ubojstva, Marcusa je vrlo lako moglo izbacit iz tračnica i loše utjecati na razvoj njegove karijere", objašnjava izvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabio ukupno devet pogodaka ove sezone

Marcus Rashford ove je sezone debitirao za seniore Manchester Uniteda i u kratko vrijeme postao prava zvijezda na Otoku, a i šire. Naime, u četiri ovosezonska nastupa za Crvene vragove u Premier ligi, Marcus je zabio tri pogotka, ukupno pet za seniorsku momčad u svim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukupno je Rashford ove sezone zabio devet pogodaka u svim natjecanjima (zabijao je i za U-21 momčad Manchester Uniteda), uključujući i dva u svom debiju 25. veljače u susretu Europske lige protiv Midtjyllanda na Old Traffordu (pobjeda Manchestera 5:1). Upravo ga je ta utakmica vinula u nogometne visine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo