ORALNO OBEĆANJE LUDOM RADOVANJE: / Starleta u provodu s nogometašima

Image
Foto: Facebook: Mimi Oro

Srpska nogometna reprezentacija do 20 godina osvojila je Svjetsko prvenstvo nakon pobjede u dramatičnom finalu protiv Brazila nakon produžetka rezultatom 2:1.

24.6.2015.
7:00
Facebook: Mimi Oro
VOYO logo

Time su Orlići, kako im tepaju srpski mediji, oduševili nogometni svijet, svoju naciju i postali prave zvijezde koje je u Beogradu dočekalo oko 50 000 ljudi.

Uz trijumf na SP-u, u Srbiji se pričalo i o ponudi starlete Nataše Šavije koja je rekla kako će oralno zadovoljiti mlade srpske nogometaše ako u finalu slave protiv Brazila. No, srpski mediji pišu kako Nataša svoje obećanje nije ispunila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mimi Oro 'uhvatila' kapetana

Nakon slavlja s navijačima ispred Gradske skupštine u Beogradu, nogometaši su završili na popularnim beogradskim splavovima, gdje su slavili do zore. A na splavovima se našla i ona.

Starleta Milica Živanović poznatija kao Mimi Oro odmah je nakon napuštanja srpskog reality showa "Parovi" otišla na splav gdje su mladi nogometaši slavili trijumf. Pa je nakon ludog izlaska Mimi na svoj Facebook profil objavila fotku s kapetanom reprezentacije Predragom Rajkovićem uz komentar:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što je ovo? Kako smo sretni..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, sama fotografija odmah je zaintrigirala pojedine srpske medije, a kako se Mimi provela s nogometašima možda i doznamo u danima koji slijede...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo