BBB-OVCI NAPALI TORCIDAŠE PALICAMA I BAKLJAMA: Procurio video brutalne navijačke tučnjave na odmorištu Zir

Image
Foto: Screenshot/24 sata

Bad Blue Boysi napali pripadnike Torcide

26.9.2018.
12:21
Screenshot/24 sata
VOYO logo

Na odmorištu Zir na autocesti A1 u srijedu oko 11.20 sati potukli su se pripadnici BBB-a i Torcide. Boysi su krenuli prema Splitu gdje Dinamo igra sa Slogom iz Mravinaca, a Torcida prema Zagrebu gdje Vrapče dočekuje Hajduk. Policija je dobila dojavu o tučnjavi, ali nije nikoga zatekla na mjestu, javlja 24 sata.

KRVAVI NAVIJAČKI SUKOB: Strava i užas u Pireju; trojica Engleza izbodena, ostali opljačkani i isprebijani

Sukob trajao desetak minuta

Čitateljica spomenutog medija kazala je kako je sukob trajao desetak minuta. Bad Blue Boysi su palicama nasrnuli na pripadnike Torcide. Oštetili su i automobile koji su se nalazili na parkiralištu, spominje se u izjavi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Imali su kapuljače, a nosili su baklje i drvene palice'

"Bilo je strašno. S jedne i druge strane autoceste na benzinske pumpe stigli su u autima. Izletjeli su van i prelazili autocestu ne gledajući prolaze li automobili. Imali su kapuljače, a nosili su baklje i drvene palice. Međusobno su se potukli i gađali bakljama. U jednom kafiću su razbili staklo i bacali stolice jedni na druge. Bilo je još ljudi na benzinskoj postaji koji su u nevjerici gledali sukob", kazala je čitateljica za 24 sata koji u svojem izvještaju donosi i snimku sukoba koju možete vidjeti dolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo