[VIDEO] LEGENDARNI HRVATSKI KOŠARKAŠ ISKRENO O KUĆI SLAVNIH: / 'Ako ulaze svi ovi, valjda će se i mene netko sjetiti...'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Hrvatska košarkaška legenda prokomentirala je brojne teme

14.7.2019.
21:29
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Proslavljeni hrvatski košarkaš Toni Kukoč dao je intervju za RTL u kojemu je progovorio o hrvatskoj reprezentaciji, ali i nekim drugim temama.

Kukoč je prisustvovao 20. obljetnici Golf kluba Split, na kojoj je bio glavna zvijezda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O sadašnjem stanju u košarci i mladim Hrvatima u NBA-u Kukoč je rekao: ""Kad naši dođu, gledam ih, popričamo koji put. S nekima više, s nekima manje. Mislim da su oni sad u poziciji da odrede svoju sudbinu, koliko će igrat, kolike će ugovore potpisivat. Sve skupa, vrijeme je super, pare ne mogu bit veće nego što jesu".

Kukoč je igrao za više klubova u NBA-u, a najviše ga se pamti kao člana Chicago Bullsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo dovoljno duboki"

Hrvatska košarkaška reprezentacija nije se plasirala na Svjetsko prvenstvo, a Kukoč je prokomentirao i tu temu.

"Ah, reprezentacija! Mislim, a pričalo se dosta već o toj reprezentaciji. Ja ne mogu svu krivnju svaliti na igrače i na trenere iz razloga što se nismo kvalificirali na ta prvenstva. Jednostavno, sistem koji se igra nama ne odgovara zbog prevelikog broja najboljih igrača u NBA-u. Možda da igraju 2-3, možda bi se našla ekipa koja može konkurirat. Jednostavno nismo dovoljno duboki", izjavio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim se osvrnuo i na košarkaše koji se ne odazivaju pozivu u reprezentaciju.

Hall of Fame

"Ne vidim načina, ako igraju ljetnu ligu, zašto ne bi igrali i kvalifikacije za reprezentaciju? Mogu se povrijedit na jednom i drugom turniru", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj se Kukoč dotakao teme košakarskog Hall of Famea, u koji su već ušli Vlade Divac i Dino Rađa.

"Razmišljam, ajmo reć, ono zdravo, da ako ulaze svi ovi koji su ušli od Sabonisa, Galisa, Dina, Divca, da će se i mene valjda neko sjetiti, da ću i ja ući u taj Hall of Fame", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo