IGRAČI ODBILI IGRATI / Pogledajte kaos u Zadru! Specijalci uletjeli na tribine i tukli navijače, prekid trajao pola sata

Već u 38. sekundi Tornado je prekinuo Zadrov povratak u legendarne Jazine i nastao je opći metež na tribinama, a nastavak utakmice pod upitnikom je

13.4.2019.
19:20
VOYO logo

Zadar je vratio košarku kući!  Istina, trajući tek toliko, reklo bi se, dok šibica ne izgori, ali dovoljno da legendarni košarkaški zidovi Jazina opet prodišu dok ih trese pjesma Tornada.

I doslovno je tako bilo jer Tornado je već u 38. sekundi utakmice sa Škrljevom izazvao prekid, konfete i papiri poletjeli su na parket, srećom ne i baklje. Nije stajala pjesma zadarskih navijača gotovo deset minuta dok se pozvanima nisu našli njihovi "prijatelji" specijalci i pendrecima ih krenuli istjeravati s tribina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok je trajalo "čišćenje" tribina i osposobljavanje parketa, vidjevši kamo vodi policijsko iživljavanje nad navijačima, domaći košarkaši otišli su u svlačionicu odbivši nastaviti igru dok su Škrljevčani ostali mirno održavati temperaturu.

Ipak, domaći su se nakon desetak minuta vratili na parket, a utakmica je nastavljena nakon gotovo pola sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video snimio: Davor Kovačević (Vijesti.hr)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo