HEZONJA SVE BOLJI: / Pogledajte njegovu tricu sa sirenom!

Image
Foto: AFP

Hrvatski košarkaši upisali su poraze na Štefanje u NBA ligi, a od našeg trojca najviše se naigrao i nazabijao Bojan Bogdanović.

27.12.2015.
10:14
AFP
VOYO logo

Bojan Bogdanović je ubacio 14 koševa u domaćem porazu Brooklyna 96-111 od Washingtona, dok je u floridskom derbiju odigranom u noći sa subote na nedjelju Miami kao gost svladao Orlando sa 108-101 uz osam koševa Marija Hezonje za Magic. Damjan Rudež nije ulazio u igru u sastavu Minnesote koja je na svom parketu poražena od Rudežovog bivšeg kluba Indiane s 88-102.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hezonja je odigrao najbolje poluvrijeme u NBA ligi, predvodio je momčad s četiri asista i šest poena (dvije trice, jednu sa sirenom), ali u nastavku je stao, baš kao i njegovi suigrači u Orlandu. Prednost od 12 poena na kraju je ispala minus sedam. Miami im je u posljednjoj četvrtini utrpao čak 39 poena. Hezonji za utjehu ostaje činjenica da dok je on bio na parketu - Magic je stvarao prednost, a ne gubio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bogdanović i društvo su loše krenuli i završili protiv Wizardsa. Loša prva i posljednja četvrtina su ih koštali poraza, te će jako teško u 2016. godinu ući s dvoznamenkastim brojem pobjeda. Trenutno su na omjeru 8-22, a do kraja godine ih čekaju gostovanja u Miamiju i Orlandu. Bogdanović je bio jedan od boljih u svojoj momčadi s 14 poena (dvica 4-6, trica 2-6), sakupio je pet skokova, ali i četiri izgubljene lopte. Netsi su ih izgubili čak 19, puno previše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo