DONČIĆ DOKAZAO DA IZNIMNO CIJENI DRAŽENA: / Slovensko čudo od djeteta nakon uspjeha karijere razveselilo divnom gestom

Image
Foto: Screenshot Facebook

Mnogi su pohvalili prekrasnu gestu mladog Slovenca

22.5.2018.
12:16
Screenshot Facebook
VOYO logo

Košarkaši Reala iz Madrida osvojili su u nedjelju naslov europskih prvaka zahvaljujući pobjedi protiv branitelja naslova Fenerbahčea iz Istanbula u finalu završnog turnira Eurolige igranog u Beogradu.

ACO PETROVIĆ USPOREDIO DRAŽENA I DONČIĆA: ‘Često me to pitaju, po karakteru su jako slični, ali…’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za MVP-ja Final Foura Eurolige proglašen je 19-godišnji Luka Dončić koji je u finalu zabio 14 poena. Slovenac će na sljedećem NBA draftu, ukoliko ne povuče prijavu, sigurno biti među prva dva izbora. Česte su usporedbe mladog Slovenca i prerano preminulog Dražena Petrovića zbog sjajnih vještina i predstava na terenu koje su pokazivali od najranije dobi.

Kako cijeni Dražena, potvrdio je Dončić i poklonom koji je poslao u Muzejsko-memorijalni centar Dražen Petrović nakon uspjeha karijera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Čestitamo ovim putem Realu iz Madrida na osvojenoj tituli prvaka Eurolige, a mladom Luki Dončiću na MVP titulama regularnog dijela i Final Foura u Beogradu. Također se zahvaljujemo mladom Slovencu što nam je poslao svoj potpisani dres koji će od sada biti izložen u našem muzeju uz dresove ostalih velikana svjetske košarke', napisali su na Facebook stranici muzeja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo