CURE DETALJI NEREDA U PIONIRU: / Igrači Budućnosti gađani ciglom, napadnuti na parketu poznate dvorane

Image
Foto: Screenshot: Kurir

Scene straha i kaosa stižu iz Beograda

22.4.2019.
20:00
Screenshot: Kurir
VOYO logo

Beogradska publika u Pioniru u ponedjeljak navečer priredila je vrući doček igračima Budućnosti, uoči odlučujuće pete utakmice finala regionalne ABA lige između Crvene Zvezde i momčadi Jasmina Repeše iz Podgorice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KAOS U BEOGRADU, DELIJE NAPALE IGRAČE BUDUĆNOSTI: /

Repeša i društvo spašavali živu glavu u Pioniru

Image
KAOS U BEOGRADU, DELIJE NAPALE IGRAČE BUDUĆNOSTI: /

Repeša i društvo spašavali živu glavu u Pioniru

Scene straha i kaosa stižu iz poznate dvorane Pionir. Srpski tabloid Kurir javlja kako su košarkaši Budućnosti gađani petardama i tvrdim predmetima s tribina odmah po ulasku kompletne momčadi na zagrijavanje uoči utakmice, zbog čega su morali vratiti u svlačionicu.

Srpski mediji izvještavaju da, "čim su Crnogorci kročili na parket poletjela je kiša predmeta sa svih strana, nekoliko je navijača uletjelo na teren kako bi se obračunali s igračima Budućnosti". Jedan od huligana zaletio se na košarkaša Budućnosti, najprije ga pljunuo, a kada mu je ovaj uzvratio, drugi navijač se zaletio na njega kako bi ga udario. Srećom, nije došlo do ozbiljnijeg sukoba zbog reakcije redara. Tu situaciju možete vidjeti - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poslije ovog incidenta košarkaši Budućnosti", piše Kurir, "povukli su sa parketa u svlačionicu". Također, čulo se skandiranje "Šiptari, šiptari" i "Ubij šiptara".

Na Twitteru se pojavio šokantni video kako s tribina u Pioniru leti cigla prema košarkašima podgoričke Budućnosti uoči utakmice protiv Crvene zvezde, i to u trenutku dok gostujući igrači bježe u svlačionicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, ubrzo su se nakon toga na teren vratili suci. Iz Budućnosti su imali, pisu srpski mediji, "uvjet" u obliku tražili pražnjenje prvih nekoliko redova tribine iza njihove klupe...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači iz Podgorice oglasili su se u crnogorskim Vijestima.

"Kada su igrači krenuli iz tunela, krenula je totalna histerija i gađanje svim mogućim tvrdim predmetima - kovanicama, baterijama za telefone, kamenjem, punim bocama, dijelovima metle, upaljačima, stolicama. Oko 40 navijača je upalo na teren i došlo je do klupe KK Budućnosti. Pljuvali su i fizički napali igrače. Fizički su napadnuti Norris Cole, Earl Clark, Nemanja Gordić. Gordić je gađan stolicom koju je bacio navijač iz partera".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijačima se obratio i kapetan Crvene zvezde Branko Lazić i kazao im:

"Jako je bitno da nijedan predmet više ne uleti na teren, molim vas. Ako se to dogodi, doći će do prekida utakmice. Molim vas da navijamo fer i sportski".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zvezdin predsjednik Nebojša Čović smirivao je navijače, no situacija se samo pogoršala. Toliko da je s tribina na parket doletjela - cigla. Navijači Zvezde skandirali su igračima Budućnosti 'Izađi, mala!' Košarkaši iz Podgorice ipak su se vratili na zagrijavanje koje je trajalo 15 minuta.

Utakmica je započela nakon skoro sat vremena zakašnjenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo