Nisu ga uspjeli odgovoriti: Tragedija pred ocima najbogatijeg na svijetu!

Policija iz Los Angelesa potvrdila je u ponedjeljak smrt repera Earla Hayesa i njegove supruge Stephanie Moseley.

10.12.2014.
8:06
VOYO logo

Navodi se kako je Mayweather komunicirao sa svojim bliskim prijateljem putem aplikacije Face Time. Hayes je u jednom trenutku izvukao pistolj i ustrijelio svoju suprugu zbog sumnje u nevjeru.

Mayweather je pokusao zaustaviti prijatelja da ne realizira svoje prijetnje smrcu supruzi, ali njegovi su pokusaji bili uzaludni. Hayes je ubio suprugu, potom i sebi oduzeo zivot, pa se tako tragican cin odigrao do kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvori bliski boksacu kazuju da je Mayweather priznao da je vidio i cuo sve sto se dogodilo, kao i da je u stanju soka. Opet, americki mediji izvjestavaju da je Mayweather u ponedjeljak u Staples Centeru nazocio kosarkaskoj utakmici izmedu LA Clippersa i Phoenix Sunsa koja se odigrala svega par sati nakon tragicnog ubojstva.

Ocito Mayweather ipak nije bio tako duboko potresen kako se nagadalo, jer je viden kako se smije i kako se srdacno pozdravlja sa zvijezdama Clippersa Chrisom Paulom i Jamalom Crawfordom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.dailymotion.com/embed/video/x2c64pw

Stephanie Moseley je plesacica koja je suradivala sa zvijezdama poput Janet Jackson, Brittney Spears i Jennifer Lopez, a bila je redoviti clan emisije "Hit the Floor" koja se emitira na VH1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo