BRUTALNA NAJAVA SPEKTAKLA: / UFC sjajnim teaserom najavio borbu Miočića i Cormiera, pogledajte razornu moć njihovih udaraca

Image
Foto: Screenshot

Miočić četvrti put brani pojas 7. srpnja. Suparnik je Cormier

25.4.2018.
10:12
Screenshot
VOYO logo

Zaljubljenici u borbe koje se održavaju pod okriljem UFC-a nestrpljivo odbrojavaju do 7. srpnja kada je na rasporedu ogled između najjačeg borca teške kategorije Stipe Miočića i njegova izazivača, prvaka u poluteškoj Daniela Cormiera.

Glavna borba UFC-ova eventa pod brojem 226 održat će se u T-Mobile Areni u Las Vegasu i bit će to četvrti pokušaj obrane pojasa američkog borca hrvatskog porijekla, pojasa kojeg je preuzeo nokautom Fabricia Werduma u svibnju 2016.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alistair Overeem, Junior dos Santos i Francis Ngannou čine niz boraca koji su protiv Miočića neuspješno pokušali doći do trona, što će sad pokušati i njegov dobar prijatelj, prvak poluteške kategorije i borac koji je u kategoriji teškaša u razdoblju od 2009. do 2013. ostvario omjer od trinaest pobjeda u isto toliko borbi.

Kakav će ishod tog ogleda biti znat će se na dogovoreni datum brobe, no da će ona biti spektakularna u to ne treba sumnjati. UFC je već počeo zahuktavati atmosferu, a najavni teaser nadolazeće borbe otkriva dio repertoara obojice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nitko nikad u povijesti UFC-a nije toliko puta obranio pojas u najjačoj kategoriji kao Miočić. Pobjeda protiv Cormiera savršeni niz učinila bi još impresivnijim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo