KAKAV PRIZOR ZA GLEDATELJE / Iznenada 'uletjela' u kadar i pokazala grudi!

Image
Foto: Sceenshot YouTube

Jedna biciklistička utrka u SAD-u dobila je neočekivanu medijsku pažnju, ali razlog nisu bili biciklisti. Taj je posao umjesto njih odradila gledateljica pored staze koja se odvažila pokazati svoje 'blago' na nacionalnoj televiziji.

25.8.2013.
9:23
Sceenshot YouTube
VOYO logo

USA Pro Cycling Challenge je tradicionalna godišnja biciklistička utrka koja se održava u saveznoj državi Colorado. S obzirom da biciklizam nije, najblaže rečeno, najpopularniji sport u SAD-u, rijetki su pratili ovaj sportski događaj iako je prijenos uživo išao na uglednom NBC Sportsu.

Vjerojatno bi akteri ove utrke ostali u anonimnosti da se tijekom 5. etape, uspona u blizini čuvenog skijališta Vail, jedna gledateljica nije odvažila na hrabar potez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baš u trenucima kada su kamere u prijenosu pratite vodećeg u utrci, mlada dama mu je odlučila dati podršku tako da je podigla majicu i pokazala mu svoje grudi.

Image
Foto: Screenshot Youtube

No, nije samo njemu pokazala svoje 'blago', već i svima koji su pratiti taj prijenos. Srećom po nju, takvih u SAD-u ipak nema previše, možda par milijuna...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo