Optimistične najave / Globalni proizvod Cammea

Image
Foto: PR fotografije

Menadžment Cammeo grupe predstavio je u Zagrebu svoju razvojnu viziju za 2015. godinu, kojoj je prethodila nova reorganizacija.

13.1.2015.
10:16
PR fotografije
VOYO logo

Tijekom ove godine, tvrtke Cammeo grupa i sestrinska tvrtka Taxi Navigator će nastaviti poticati otvaranje novih radnih mjesta i samozapošljavanja kroz poslovni model Taxi Cammeo franšize, u sklopu koje su, tijekom posljednjih 90 dana, ugovore o suradnji potpisale 44 osobe koje su na taj način postale samostalni poduzetnici. Svaki od poduzetnika zapošljava barem po jednu dodatnu osobu.

U predstojećoj godini, Cammeo grupa planira potpisati 200 novih ugovora, a prvi samostalni poduzetnici bit će upravo taksisti iz Varaždina, koji su sada zaposleni u tvrtki Taxi Cammeo Varaždin. U ovom trenutku, čak 50 potencijalnih franšizoprimaca prolazi edukacijski proces o upravljanju taksi servisom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Započeti su i pregovori o prodaji licence Taxi Navigatora, vodećeg svjetskog softverskog rješenja za upravljanje taksi kompanijom. Interes za ovaj napredni softverski sustav već su iskazali vlasnici najvećih taksi servisa u Turskoj, Sloveniji i Srbiji. U ožujku ove godine, sustav će implementirati i taksi servisi u Kosovu i Crnoj Gori.

Vizija grupacije je započeti pregovore s taksi kompanijama u Švicarskoj, Rusiji i Argentini tijekom prvih šest mjeseci ove godine, a u sljedećih sedam godina implementirati ovaj sustav u rad taksi kompanija na čak šest kontinenata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo